Pripremne utakmice i početak prvenstva

07.09.2020.

Subotnjom utakmicom protiv Rijeke 2010 završen je mini ciklus pripremnih utakmica za predstojeću sezonu. S obzirom da su noge još teške od napornih priprema, a forma se ionako tempira za drugi dio prvenstva, poraz od 10-0 nimalo ne čudi.
Utakmica je odigrana na trening kampu Rujevica s početkom u 12:30. Prema preporukama, gledatelji su bili na sigurnoj distanci, 50m zračne linije i odvojeni bodljikavom žicom. Ok, možda žica nije bila bodljikava, ali je bila tamo.
Prvih 15ak minuta ravnopravna igra, nakon toga potop. Sličan scenarij gledali smo i u preostalim pripremnim utakmicama, 1-3 protiv Halubjana u Dražicama te 1-10 protiv svojih kolega iz kluba, starijih pionira Rječine. Važno je napomenuti da je utakmicu protiv starijih pionira generacija 2008./2009. godište prvi put u svojoj karijeri igrala preko cijeloga igrališta.
Evidentan je nedostatak snage, treneru Buri ne preostaje ništa drugo do rada na podizanju fizičke spreme svojih pulena te uigravanja taktičkih varijanti i mehanizama. Na to će se nesumnjivo stručni stožer fokusirati u preostalih nekoliko treninga do početka nove sezone. Bit će to dobro, ne sumnjamo.
A novu sezonu Rječina otvara gostovanjem u Lokvama. Nedjelju u 10:00 na rasporedu je prva željno iščekivana utakmica protiv Risnjaka. LET THE GAMES BEGIN!

© 2017- Dive Ribe by RS