Dražice, 20.09.2020. - 2. kolo (pioniri) - Rječina - Draga 5:3

21.09.2020.

Osvrt na nedjeljnu utakmicu pionira napisao je novi član naše redakcije koji za sada želi ostati anoniman. Osvrt prenosimo neizmjenjen i u cijelosti, a nadamo se da ćemo nastaviti suradnju i u predstojećim utakmicama.
Grafiku formacije pionira NK Rječine sastavio je vaš administrator prema slobodnom sudačkom uvjerenju, pa nemojte zamjeriti ako koji igrač na terenu u stvarnosti stoji na sasvim drugom mjestu :-)

Pioniri Rječine uzeli su sva 3 boda na domaćem terenu u drugom kolu 1. županijske omladinske lige. Izabranici trenera Buterina izašli su u sljedećem sastavu: na vratima Jelić, zadnju liniju činili su Zoretić, Kurelić i Kosta, a petorku u veznom redu Orešković, Svetić, Petrović, Žigo i Juretić. Vrh napada predvodili su Reljac i Radi. Već u desetoj minuti domaćini su poveli sjajnim lobom kapetana Petrovića, koji svega 10 minuta kasnije postiže svoj drugi pogodak za vodstvo Rječine od 2:0. Nakon izvrsnog prodora Oreškovića po desnom boku i precizne povratne lopte, na samome kraju prvoga poluvremena u strijelce se upisuje i Reljac. Odmah na početku drugog dijela pioniri Rječine napravili su izmjenu. Zbog male ozljede u svlačionici je ostao Svetić, a na travnjak je umjesto njega istrčao Mrnjaus. Odličnim ulaskom u drugo poluvrijeme domaćini ponovno preko Reljca povisuju rezultat na 4:0. No, nije ni to bio kraj golova za Rječinu – Zoretić je sjajnim prodorom po lijevoj strani gotovo iz mrtvog kuta poentirao za 5:0. Ubrzo nakon tog pogotka uslijedile su brojne izmjene Rječine: izašli su strijelci Zoretić, Petrović i Reljac, a ušli Čobić, Vukasović i Pavić. Počeli su problemi u obrani bez stožernih igrača i u kratkom roku pioniri Rječine primili su tri komada. Ipak, uspjeli su izdržati do kraja i sačuvati vrijedna 3 boda. Sljedeće kolo pionire Rječine očekuje vruće gostovanje u Kostrenu gdje će snage odmjeriti s nogometašima Pomorca 1921.

© 2017- Dive Ribe by RS