Seniori - 1. županijska liga - 7. kolo: Rječina-Draga 1:0

18.10.2020.

Prva ŽNL - 7. kolo

RJEČINA – DRAGA 1:0


Igralište NK Rječina.

Sudac: Slobodan Vučković (Krasica)

Strijelac: 1:0 Bura (90').

Žuti kartoni: Kovačić, Čejić, Bura (Rječina), Kovačević, Sinožić, Lončarica (Draga).

RJEČINA: Forgić, Broznić, Kaurin, Kovačić, Pilčić, Antolović, Čejić (77' Mikuličić), Turk, Bura (90' Zubak), Mikulić, Štanfel.

DRAGA: Bošnjak, Kovačević (70' Antolović), Mahulja, Jukičić, Sinožić (68' Marković), Abram, A. Krnjatić, Prpić, Topić (85' Rubinić), Lončarica, Kurti (85' D. Krnjatić).


U Dražicama se je igrao derbi začelja, u kojemu je uspješnija bila domaća Rječina. - Gol smo zabili u devedesetoj minuti. Bio je to pravi derbi začelja, utakmica je mogla otići i na jednu i na drugu stranu, ne bi bilo nezasluženo i da su oni dobili, a neriješeno bi bilo najrealniji omjer. U prvom poluvremenu su nogometaši Drage imali dvije odlične prilike koje je naš vratar obranio, u drugom smo imali mi, pogodili smo i prečku... Čestitke objema ekipama na prikazanom, naši dečki su se borili srčano i to ih je na kraju nagradilo, kazao je Kristijan Rudar, trener Rječine.
Kratak je nakon poraza bio strateg Drage. - Imali smo tri zicera. Sreća nije bila na našoj strani. Igrali smo dobro. To je tako, promašiš i izgubiš, rekao je Sanjin Pavinčić, trener Drage.

izvor:
sportcom.hr

© 2017- Dive Ribe by RS