Seniori - 1. županijska liga - 15. kolo: Rječina - Lošinj 0:2

19.04.2021.

RJEČINA – LOŠINJ 0:2

Igralište NK Rječina. Bez gledatelja.

Sudac: Sandro Miličković (Rijeka).

Strijelci: 0:1 Babić (31'), 0:2 Antoninić (45')

Žuti kartoni: Bosančić (Rječina), Matešić, Babić (Lošinj)

RJEČINA: Fogić, Pilčić, Bosančić, Kovačić, D. Forgić, Kuljanac (40' Zubak), Petrović (46' Broznić), Mikulić (73' Zakarija), Štanfel, Božičević, Kaurin.

LOŠINJ: Milković, Matešić, V. Antoninić, Ćepulo, Ivković, Kalanj (23' Jurković), Babić, Bujačić, Mrvac, G. Antoninić (90'+1 Abdija), Klarić (69' Perković).

Nogometaši Rječine u 14. kolu napravili su najveće iznenađenje pobijedivši na gostovanju OŠK Omišalj u debitantskoj utakmici Anasa i Ahmada Sharbinija, ali tu vrijednu pobjedu nisu uspjeli oplemeniti protiv Lošinja, koji je u Dražicama uzeo sva tri boda.

- Na žalost, obistinilo se ono što sam govorio, pribojavao sam utakmice protiv Lošinja i na kraju je ispalo kako je ispalo. Prvo poluvrijeme nismo bili pravi, nakon toga smo pokušavali, ali kada ne uđeš kako treba u utakmicu onda te ni gol neće. Puno smo prilika promašili i to je to. Moramo nešto više dati da to bude kontinuitet. Ništa nije strašno, ovaj tjedan ćemo napraviti analizu i pokušati se vratiti na pravi kolosjek, rekao je Kristijan Rudar, trener Rječine.

No, zato je na drugoj strani oduševljenje bilo veliko, u taboru Lošinja imali su razloga slaviti uspjeh u Dražicama.

- Iznenađen sam pobjedom, mislio sam da će to biti naš potop s obzirom na to koliko nas je išlo.na put Moram čestitati dečkima, kapa im do poda, igrali smo bez sedmorice standarnih igrača, koronavirus nas je pomeo, čak smo razmišljali o tome da otkažemo utakmicu, ali smo onda ipak odlučili igrati. I juniori su iznijeli najveći teret. Mislim da smo zasluženo pobijedili, u drugom poluvremenu smo imali i malo sreće, ali moralo je i nas jednom negdje pomaziti. Ponosan sam na svoje dečke, došli smo kod protivnika koji je napravio dvije pobjede u nizu, pobijedili smo, mladi su dobili prigodu igrati, vidjeli su da mogu, a i mi smo vidjeli da možemo na njih računati, zadovoljno je govorio Marinko Batistić, trener Lošinja.

izvor:
sportcom.hr

© 2017- Dive Ribe by RS