Seniori - 1. županijska liga - 19. kolo: Rab- Rječina 1:2

17.05.2021.

RAB – RJEČINA 1:2

Igralište Bahalin. Bez gledatelja.
Sudac: Marko Ban (Čavle)

Strijelci: 0:1 Mikulić (5'-11 m), 0:2 Kovačić (33'), 1:2 Buza-Vidas (52')

Žuti kartoni: Pahljina, Ivče (Rab), Božičević, Marinović, Kaurin, Pilčić, Čejić (Rječina)
Crveni kartoni: Ivić (trener Raba, 88'), Čejić (58', drugi žuti, Rječina)

RAB: Ćućić, Kurelić (od 90’ Mlacović), Vučetić, Pahljina (od 90’ Vuković), Ivče, Subašić (od 81’ Blagdan), Antešić (od 62’ Španjol), Ivić, Ključarić (od 81’ Šimičić), Petrović, Buza-Vidas.
RJEČINA: Balent, Pilčić, Bosančić (od 87’ Zakarija), Kovačić, D. Forgić, Kaurin, Ćejić, Mikulić, Bura (od 90’ T. Forgić), Božičević (od 78’ Marinović), Štanfel (od 90’ Jakšić).

Rab već neko vrijeme gostuje na domaćem terenu u Vinodolu, u 19. kolu poraženi su od Rječine.

- Igrali smo 35 minuta s igračem više, golman im je branio super, pogodili smo prečku, stativu. Rekao bih da smo nezasluženo izgubili, ali je najvažnije da smo konačno počeli igrati i da smo izašli iz samoizolacije. Sada to moramo nadoknaditi, ali hoćemo nekako, rekao je Dragan Ivić, trener Raba

Nogometaši Rječine na Bahalinu su protiv Raba ostvarili četvrtu pobjedu u nizu.

- Utakmica je bila za kidati živce. Poveli smo već u petoj minuti iz penala, domaćin je imao više od igre, u jeku njihovog pritska smo uspjeli zabili i drugi gol i s tom prednošću smo otišli na odmor. U drugom poluvremenu smo odmah na početku primili pogodak, ostali smo s igračem manje, branili smo se i obranili, iako su Rabljani imali nekoliko jako lijepih prigoda. Bilo je baš dramatično, dečkima svaka čast, svi su se borili, dali su sve od sebe. Zaslužili smo ovaj niz s tom borbenošću i pristupom, s pobjedama raste i samopozdanje i dobra atmosfera u momčadi. Samo da sada tako nastavimo do kraja sezone, kazao je Kristijan Rudar, trener Rječine.

izvor:

sportcom.hr

© 2017- Dive Ribe by RS