Seniori - 1. županijska liga - 20. kolo: Rječina - Lovran 5:3

24.05.2021.

RJEČINA - LOVRAN 5:3

Igralište NK Rječina. Bez gledatelja:

Sudac: Saša Piljić (Rijeka)

Strijelci: 1:0 D. Forgić (18'), 2:0 Štanfel (33'), 2:1 Vidmar (35'), 3:1 Mikulić (38'), 3:2 Vidmar (52'), 4:2 Štanfel (60'), 4:3 Bura (68'), 5:3 Štanfel (90')

Žuti karton: Bitanga (Lovran)

RJEČINA: T. Forgić, Pilčić, Bosančić, Kovačić (90' Balent), D. Forgić, Zahirović (80' Jakšić), Kaurin, Mikulić, Bura (90' Prosen), Božičević (74' Bajus), Štanfel

LOVRAN: Mladenović, Rupčić, Mrđenović, Bitanga, Mohorovičić, Žiganto, Kruezi, Kumičić (46' Škarica), Vranić, Gazdej, Vidmar

Nogometaši Rječine nastavili su u Dražicama svoj niz, u golijadi protiv Lovrana dohvatili su petu pobjedu za redom.

- Kada mi igramo nikome nije dosadno, utakmica je za gledatelje bila za uživanje. Vodili smo, ali gosti su se vraćali upornošću i borbenošću i na tome im čestitam. Odigrali smo odličnu utakmicu, stalno smo vodili, kod 4:3 smo promašili i jedanaesterac pa smo morali i strijepiti za ishod, ali na kraju smo tim petim pogotkom okončali sve dvojbe. Stvorila se jedna pozitivna atmosfera, ostale su nam još dvije utamice da sezonu privedemo kraju i svima nam je nekako žao što se sada približio kraj sezone. Dignuli smo se u igri, sada moramo na taj način privesti kraju i prenijeti na iduću sezonu, rekao je Kristijan Rudar, trener Rječine.

Nogometaši Lovrana muku muče s golmanom, što se osjetilo i u Dražicama.

- Čestitam jedinima i drugima na fer i korektnoj utakmici, koja je bila prava natjecateljska, s puno žara i borbe. Bili su bolji prvo poluvrijeme, mi smo u drugom zaigrali kombinatorno, agilno. Sreća ih je pomazila, uzeli su bodove. Primili smo pogotke iz prekida, kada nemaš golmana to je uvijek isti problem. Ne mogu naši dečki toliko golova zabiti, koliko ih možemo primiti. Možda bi drugačija bila utakmica da smo poveli, a imali smo prigodu. Najvažnije mi je da su igrala tri, četiri juniora, kada nemaš sedam prvotimaca, onda se to osjeti i na rezultatu. Ali baš sam zadovoljan igrom i prikazanim. Neka se samo tako nastavi i dalje, osigurali smo ostanak i možemo posvetiti vrijeme mlađima da skupljaju iskustvo, rekao je Denis Pulić, trener Lovrana.

izvor:

sportcom.hr

© 2017- Dive Ribe by RS