Seniori - 1. županijska liga - 21. kolo: Risnjak - Rječina 2:1

31.05.2021.

RISNJAK – RJEČINA 2:1

Igralište NK Risnjak. Bez gledatelja

Sudac: Zoran Janković (Viškovo)

Strijelci: 1:0 Petrović (64'), 2:0 Žagar (80'), 2:1 Pilčić (87')

RISNJAK: Krivaja, Krištof, R. Žagar, Dramac, Marković, Rupe (21' Gal), Komar, T. Žagar, Petrović, Kuterovac, Tomljenović.

RJEČINA: Balent, marinović, Bosančić, Pilčić, D. Forgić, Zahirović (59' Bajus), Kaurin (83' T. Forgić), Mikulić, Bura, Zakarija (83' Bajus), Štanfel (86' Prosen)

Nogometaši Risnjaka na domaćem su terenu pobijedili Rječinu i fenjer prepustili Rikardu Benčiću.

- Napokon se i nama osmjehnula sreća. Dečki su shvatili ozbiljnost situacije. Promašili smo i kazneni udarac, čestitke mojim dečkima, na čelu s kapetanom Reneom Komarom, ali čestitam i suparniku na fer i korektnoj borbi, kao i sudačkoj trojki na korektno odrađenom poslu. Sada u četvrtak nas očekuje zaostala utakmica protiv Lovrana, pobijedimo li i teoretski smo osigurali ostanak u ligi, rekao je Milan Stević, trener Risnjaka.

U Lokvama je stao niz nogometaša iz Dražica, ovo im je prvi poraz nakon pet uzastopnih pobjeda.

- Risnjaku je bilo za goli život i uspjeli su nas pobijediti. Igralo se po velikom nevremenu, bilo je i dosta zima. Nismo bili pravi, nismo iskoristili svoje šanse, a domaćini su više željeli pobjedu. Bili su sretniji i spretniji. Imamo još jedno kolo i onda na zasluženi odmor, zaključio je Kristijan Rudar, trener Rječine.

izvor:
sportcom.hr

© 2017- Dive Ribe by RS