Seniori - 1. županijska liga - 9. kolo: Rječina-Rikard Benčić 1:0

01.11.2021.

RJEČINA – RIKARD BENČIĆ 1:0

Igralište NK Rječina. Sudac: Sandro Miličković (Rijeka)

Strijelac: 1:0 Fumić (75')

Žuti kartoni: Nikolla, Marinović, T. Forgić, Čubelić (Rječina), Jušić (Rikard Benčić)

RJEČINA: T. Forgić, Sudan, Marinović (80' D. Forgić), Pilčić, Gizdulić (90' Kurelić), Bura (90+1' Čubelić), Mikulić (46' Zahirović), Fuić, Bosančić, Nikolla, Bajus (46' Kaurin)

RIKARD BENČIĆ: Novaković, Štefša (59' Tomac), Bašić (80' Barun), Ćelić, Kržić, Štokan, Makin, Ćulumović, Jušić, Erjavac, Petković (70' Rukavina)

Nogometaši Rječine očito su se ustalili u toplo-hladno ritmu ove sezone, nakon teškog poraza u Lovranu momčad iz Dražica na domaćem je terenu pobijedila Rikard Benčić i ugrabila bodove za bijeg s dna ljestvice.

- Nakon Lovrana smo imali težak tjedan, jedva smo čekali utakmicu da pokušamo ispraviti gorak okus tog poraza. Na kraju smo na mišiće i želju i uspjeli u tome. Benčić je dobra ekipa, možda su zaslužili i bod, ali ovoga puta nas je nagradio pristup. Očito možemo jedino kada smo na sto posto, čim u utakmicu uđemo labavo nismo pravi. Puno nam znači ova pobjeda, sada smo malo mirniji uoči same završnice prvog dijela sezone, moramo pokušati još dva kola odraditi najbolje što možemo, a onda ćemo se pokušati malo ekipirati, rekao je Kristijan Rudar, trener Rječine.

- Utakmica je bila čvrsta prvenstvena s puno duela na granici s kartonima. Prema viđenom Rječina je zasluženo pobijedila. Imali smo šansi, stativu, prečku, jednu lijepu situaciju kod 0:0 u prvom dijelu, ali kako je utakmica odmicala tako je sve ukazivalo da bi mogao biti remi i na kraju je domaćin ipak pobijedio. Idemo dalje, okrećemo se našem idućem suparniku, sada na dočekujemo Omladinac, pokušat ćemo se pripremiti za njih, učinit ćemo sve da pobijedimo, kaže Dean Bolić, trener Rikard Benčića.

© 2017- Dive Ribe by RS