Dražice, 05.03.2022. - 14. kolo (mlađi pioniri): Rječina - Lošinj 7:0

06.03.2022.

RJEČINA - LOŠINJ 7:0
Igralište NK Rječina u Dražicama.

Strijelci:
1:0 Smiljan (2')
2:0 Sudan (15')
3:0 Macuka (23')
4:0 D. Lukežić (48')
5:0 Smiljan (51')
6:0 Sudan (52')
7:0 Veličić (54')

RJEČINA: Pešćica, Rundić, Babić, L. Marčelja, Macuka, Sudan, D. Lukežić, Smiljan, Mikuličić.

Još su igrali: Rudar, Stipić, Veličić, M. Marčelja, Sviračević, Radi, M. Lukežić.

Trener: D. Gržinčić

Nabujala Rječina je već u prvom kolu nastavka sezone dala do znanja da misli ozbiljno. Simpatični gosti s Lošinja ispraćeni su sa sedam pogodaka u svojoj mreži, a da su domaći igrači bili samo malo precizniji, mogao ih je lako biti i dvoznamenkast broj - pamtimo vratnicu Lea Marčelje, nekoliko za malo nepreciznih udaraca uputili su Radi, Rundić...
Gostima pamtimo samo jedan udarac prema vratima Rječine i to pred sam kraj utakmice.
Promašaje smo spomenuli, a sada ćemo nabrojati i pogotke.
Rječina je povela u drugoj minuti, udarac Sudana vratar Lošinja kratko odbija, na loptu natrčava Smiljan i sprema je u mrežu.




U 15. minuti već je 2:0. Na lijevoj strani lijepo kombiniraju Smiljan i Macuka, lopta dolazi do Sudana koji prizemnim udarcem trese mrežu Lošinja.




I kod trećeg pogotka asistent za prethodni postaje strijelac. Akcija je opet krenula po lijevoj strani, dupli pas Mikuličića i Macuke, potonji krasnim udarcem pogađa donji lijevi kut vratara Lošinja za 3:0.




S tim rezultatom se otišlo na odmor.

U 48. minuti loptu je na lijevoj strani primio Veličić i krasno je poslužio pred golom Dominika Lukežića kojem nije bilo teško pospremiti loptu iz blizine u nebranjenu mrežu za 4:0.




Tri minute kasnije Smiljan sjajno proigrava u prostor Sudana koji se po lijevoj strani sjurio prema golu gostiju, daje povratnu loptu opet za Smiljana, a on pogađa mrežu za 5:0.




Minutu kasnije već je 6:0. Na desnoj strani Dominik Lukežić pronalazi Veličića, on se uz samu gol aut liniju probija u kazneni prostor, pronalazi samog Sudana koji neometan prima loptu i šalje je u mrežu.




Konačni rezultat postiže Veličić u 54. minuti. Sudan opet izmiče obrani gostiju po lijevoj strani, traži Sviračevića koji je sam pred golom, no gostujući vratar odbija loptu koja dolazi do Veličića, a on lijevom nogom trese mrežu gostiju za 7:0.




Kompletan sažetak utakmice naravno možete pogledati na našem kanalu:



Sljedeće kolo Rječina je slobodna, a vikend poslije gostuje kod Orijenta.
Vaš izvjestitelj je dobio konstruktivnu kritiku kako se malo ili nikako ne spominju vjerni navijači Rječine koji iz vikenda u vikend prate svoje ljubimce, pa eto koristimo priliku da ih spomenemo i pozdravimo, barem one koje je naš foto reporter ovjekovječio na slici: čestitke i aplauzi Danijeli, Tei, Kristijanu, Marijanu, Ivici, Aniti, Kristini, Siniši, Kosti, Mileni, Marinu, Ninu, Martini, Silvani, Lidiji i Lauri.

© 2017- Dive Ribe by RS