Dražice, 27.03.2022. - 17. kolo (mlađi pioniri): Rječina - Rab 4:0

27.03.2022.

RJEČINA - RAB 4:0
Igralište NK Rječina u Dražicama.

Strijelci:
1:0 Macuka (4')
2:0 Sudan (20')
3:0 Sudan (31')
4:0 M. Marčelja (33')


RJEČINA: Rudar, L. Marčelja, Babić, Macuka, Radi, Smiljan, Sudan, D. Lukežić, Rundić, Mikuličić, M. Marčelja, Veličić.

Trener: D. Gržinčić

Nastavlja se tradicionalna negostoljubivost Dražičana prema otočanima. Nakon što je Lošinj prije nekoliko tjedana ispraćen sa 7 golova u mreži, danas je Rab na svoj otok ponio 4. Mlađi pioniri Rječine dominirali su tijekom cijelog susreta i praktički s pola gasa nisu dozvolili gostima s Raba da ozbiljnije prijeđu centar, a kamoli da ozbiljnije zaprijete danas bezposlenom vrataru Rudaru.
Da su domaći igrači bili samo malo precizniji, gosti su mogli primiti i dvoznamenkasti broj golova, no malo nepreciznost i manjak prisebnosti igrača Rječine, a malo i dobre intervencije vratara Raba zaustavile su rezultat na "samo" 4:0. Nećemo previše nabrajati prigode jer su stvarno bile nebrojene, dokumentirat ćemo samo golove.
I to ne sve, jer je ubačaj Macuke u gostujući peterac s desne strane u 4. minuti iznenadio ne samo vratara, nego i našeg kamermana koji nije adekvatno reagirao, tako da taj zgoditak naše kamere na žalost nisu zabilježile.
U 20. minuti Rječina dolazi do 2:0, Sudan prima loptu ispred gola gostiju i smireno je šalje u bliži kut.




U 31. minuti isti igrač povećava prednost Rječine. Nakon kombinacije Macuke i Veličića s desne strane, Babić šalje preciznu loptu pred gol, pronalazi Sudana koji je još jednom siguran za 3:0.




Konačni rezultat postigao je Marko Marčelja u 33. minuti. Nakon ubačaja iz kuta s lijeve strane gostujući vratar izbija loptu, ali samo do Marčelje koji je sjajnim udarcem šalje u mrežu za 4:0.




Iako su domaći nakon toga spustili nogu s gasa, do kraja susreta su i dalje bili dominantni, ali bez promjene rezultata.

Sažetak današnje utakmice možete pogledati ovdje:




U sljedećem kolu Rječini predstoji gostovanje kod Drage. Divim ribama bi sigurno bilo drago popiti kavu/pivu/šljivu na nekoj terasi uz more u Mošćeničkoj Dragi, odakle klub nominalno jest, no vjerojatnije je da će je piti na Viškovu s pogledom na Sovjak, s obzirom da okosnicu draške momčadi čine posuđeni igrači Halubjana.

© 2017- Dive Ribe by RS