Seniori - 1. županijska liga - 13. kolo: Goranin - Rječina 2:1

28.03.2022.

GORANIN - RJEČINA 2:1

Gradski stadion. Sudac: Vladimir Merle (Viškovo)

Strijelci: 0:1 Bosančić (32'), 1:1 Grgurić (85'), 2:1 Ilić (89')

Žuti kartoni: Ilić, Dedić, S. Krištof (Goranin)

GORANIN: Malnar, R. Stipaničić, Mikešić, Jerković (83' Liker), Dedić, Brajdić (66' Jakovac), Randfelj, M. Krištof (46' Ilić, 90' Frlan), E. Stipaničić, S. Krištof, Tadej (46' Grgurić)

RJEČINA: T. Forgić, Valenta, Pilčić, Smojver, Kaurin (66' Franović), Fumić (88' Sudan), Božičević (60' Bajus), Nikolla (44' Bura), Bosančić (60' Marinović), Gizdulić, D. Forgić


Nakon što su minuloga vikenda u 90. minuti dobili gol za 2:2, ovoga su vikenda nogometaši Goranina u golom u devedesetoj minuti pobijedili Rječinu u Delnicama.

- Možda nas je malo omela trema na početku, jer ovo nam je bila prva domaća utakmica pa smo loše otvorili i dobili gol iz prekida. No, na poluvremenu smo napravili tri izmjene, podigli tempo, tražili izjednačenje i u samoj završnici uspjeli poravnati, a u 90. minuti i pobijediti. Dobro smo treninrali minuli tjedan, to te na kraju i nagradi. Vjerujem da ćemo sada krenuti s dobrim igrama. Čestitam svojim dečkima na odličnoj utakmici, borbenosti i pobjedi, rekao je Marin Jerković, igrač i trener Goranina.

Koliko nogometaši Goranina imaju razloga za zadovoljstvo pobjedom u samoj završnici, toliko su u taboru Rječine nezadovoljni.

- Žalimo jer smo do 85. minute vodili. No, moram biti iskren i reći da su domaćini zaslužili pobjedu, pokazali su više volje i želje, nisu gubili nadu. Nismo bili pravi što se tiče trke, malo smo podbacili. Naravno da žališ kada vodiš do 85. minute, ali Goranin je zaslužio. Treba nam očito još malo više rada uložiti, ništa neće doći samo od sebe. Treba popraviti igru na gostovanju, najviše možda na pristupu, rekao je Kristijan Rudar, trener Rječine.
izvor:
Sportcom

© 2017- Dive Ribe by RS