Dražice, 10.04.2022. - 19. kolo (mlađi pioniri): Rječina - Rijeka 4:0

10.04.2022.

RJEČINA - RIJEKA 4:0
Igralište NK Rječina u Dražicama.

Strijelci:
1:0 D. Lukežić (19')
2:0 Sudan (23')
3:0 Rundić (51')
4:0 Veličić (53')


RJEČINA: Pešćica, Macuka, L. Marčelja, Babić, Rundić, Smiljan, D. Lukežić, Sudan, Veličić, Rudar, Mikuličić, M. Marčelja, Stipić, M. Lukežić.

Trener: D. Gržinčić

U derbiju 19. kola 1. ŽOK drugoplasirana Rječina dočekala je vodeću Rijeku i nanijela joj prvi prvenstveni poraz. Ozbiljan pristup domaćih, puno trke i angažmana, i rezultat nije mogao izostati.
Mora se istaknuti da je jedan od razloga današnje dominacije i fizička nadmoć domaćih igrača, momčad Rijeke je sastavljena od igrača koji su dvije godine mlađi od svojih suparnika, a to u ovom uzrastu čini veliku razliku. No bez obzira na to, Rijeka je u Dražice stigla kao vodeća momčad s maksimalnim dosadašnjim učinkom u ligi i najubojitijim napadom lige pa se očekivala ravnopravna i napeta utakmica.
Međutim, to se nije dogodilo. Rječina je Rijeci nanijela uvjerljiv poraz, a jedinu priliku gosti su imali početkom drugog dijela kada je domaća obrana zaspala i dozvolila gostujućem napadaču da sam izbije pred domaćeg vratara, no udarac nije bio precizan.
Ostatak susreta je bio jednosmjerna ulica, igrači Rječine su diktirali tempo i stvarali prigode, a odgovornom igrom u obrani i povratnom trkom nisu dozvolili Rijeci da spoji više od nekoliko uspješnih dodavanja.
Rječina je povela u 19' minuti iz slobodnog udarca koji je sjajno izveo Dominik Lukežić:




Na 2:0 povisio je Sudan u 23' minuti:




U nastavku je Rundić u 51' minuti postigao zgoditak za 3:0:




Konačnih 4:0 postavio je Veličić dvije minute kasnije nakon krasnog solo prodora po desnoj strani:




Mnogobrojni navijači danas su nazočili ovoj utakmici, a ultrasi Divih riba ovu vrijednu pobjedu popratili su veličanstvenom bakljadom.
Naš tradicionalni sažetak utakmice možete pogledati na našem kanalu:




A danas i posebni dodatak! Uspjeli smo nabaviti snimku kompletne utakmice, zahvaljujući gostujućim navijačima te im se ovom prilikom zahvaljujemo.

1. poluvrijeme:




2. poluvrijeme:




© 2017- Dive Ribe by RS