Rijeka, 21.05.2022. - 1. županijska liga - 20. kolo: Rikard Benčić - Rječina 2:0

23.05.2022.

RIKARD BENČIĆ - RJEČINA 2:0

SRC Belveder. Gledatelja 50

Sudac: Saša Piljić (Rijeka)

Strijelac: 1:0 Štokan (31'), 2:0 Štokan (82'-11m)

Žuti kartoni: Makin, Nenadović (R. Benčić), Bajus, Pilčić (Rječina)

Crveni karton: Smojver (56', drugi žuti karton)

RIKARD BENČIĆ: Novaković, Jusup (84' Nenadović), Erjavac (88' Ban), Čelić, Jakšetić, Biondić (61' Barun), Petković, Makin, Štokan (88' Cindrić), Popović, Rukavina (84' Matić)

RJEČINA: T. Forgić, Sudan (71' Gregov), Marinović, Pilčić, Smojver, Kaurin, Fumić, Nikolla, Bura (15' Zahirović), D. Forgić, Bajus

Rikard Benčić penje se na ljestvici otkada je trener postao Tiho Bašić, u subotu je bodove na Belvederu ostavila Rječina:

- Psihološki smo se dignuli, dečki su ozbiljno shvatili, igrači koji su stigli, Popović i Jakšetić, dignuli su nas na viši nivo. Nadam se da ćemo preostala dva kola odraditi kako treba, bilo bi lijepo da na kraju završimo negdje na drugom, trećem mjestu. Protiv Rječine smo ostvarili čistu pobjedu, stvorili smo više prilika, dosta sm dobro odigrali. Kada smo ostali s igračem više, uvukao se strah, malo su nas stisnuli, na kraju smo uspjeli zabiti drugi gol. Čestitam igračima, dobro su odradili utakmicu, rekao je Tiho Bašić, trener Rikad Benčića.

- Rezultat je realan, Benčić je bio bolji za ta dva gola. U prvom dijelu smo zakazali, poremetile su nas ozljede, rano smo morali mijenjati zbog ozljeda. U drugi dio smo krenuli bolje, ali smo ostali s igračem manje. Najbolje smo igrali s igračem manje, pokušali smo nešto, skrivili smo pnal i time je sve odlučeno. Bilo je šansi na objema stranama, vratari su imali nekoliko dobrih obrana, čestitam domaćinu na pobjedi. Realno, možemo na kraju biti drugi i završiti na dnu ako se nešto loše poklopi. Ako dobijemo iduću utakmicu, opet smo u borbi za drugo mjesto. Razlike na tablici su male, liga je zanimljiva, svi igraju za nešto, govori Kristijan Rudar, trener Rječine.

izvor:

Sportcom

© 2017- Dive Ribe by RS