Nabujala Rječina potopila Risnjak

23.10.2022.

Naravno da u prirodi ovakav scenarij nije moguć, no u nogometu je sve moguće. Već sama priprema utakmice ukazivala je na ovako nešto - kišovito prijepodne u Dražicama, Rječina igra protiv Risnjaka, a gosti, zamislite, dolaze iz Lokava!

Šalu na stranu, mlađi pioniri trenera Gržinčića pobjedili su s čak 12:0, trostruki strijelci bili su Roni Mikuličić i Gabrijel Relja, Marko Marčelja dodao je 2 pogotka, a još po jedan postigli su Matteo Pavia, Arian Brozović, Sebastijan Rundić i Gabrijel Smiljan.
Na teren su istrčali u sastavu:

MLAĐI PIONIRI:
Radetić, M. Lukežić, Rundić, Ogrizović, M. Marčelja, Cocaj, Relja, M. Čobić, Pavia, Smiljan, Mikuličić
(Sviračević, E. Sudan,Šimac,Barac, Ti. Maršanić, To. Maršanić, Brozović)

Stariji pioniri također su rutinski upisali novu pobjedu i tri nova boda, no ne tako uvjerljivo kao njihovi prethodnici.
Strijelci za Rječinu bili su Florian Radi iz kaznenog udarca u 9':





Jakov Šalov postavio je konačni rezultat u 24' kada je dobro smirio jednu nezgodnu loptu i plasirao je pored nemoćnog vratara Risnjaka:





Trener Buterin danas se odlučio za sljedeći sastav:

STARIJI PIONIRI:
Rudar (36' Vasić), L. Marčelja, Bončić, D. Jurišić (36' I. Čobić),, F. Radi (65' L. Ban), Stjelja (40' Glavaš), Šalov (40' Đapić), J. Sudan, Macuka, D. Lukežić (65' Oršolić), Antunović (36' Mrnjaus)

Domaćini su u ovom susretu bili bolji protivnik od srčanih gostiju iz Lokava, no nisu stvorili previše prilika. Uz dva spomenuta zgoditka, zabilježili smo tek nekoliko ne previše opasnih udaraca iz daljine. U to se možete uvjeriti i sami ukoliko pogledate našu snimku utakmice. Doduše, teško ćete raspoznati koja je koja ekipa jer su oba takmaca danas igrala u tamno plavim dresovima. Mala pomoć, Rječina ipak ima svijetlo plave rukave.






U posljednjoj utakmici dana juniori trenera Aleksića na žalost nisu nastavili današnji pozitivan niz, izgubili su od gostiju iz Kraljevice 1:2.

JUNIORI:
Ivičević, Svetić, Akulić, Kurelić, Karić, Linić, L. Valić, Rožić, A. Radi (77' Zdelarec), Vujić, Hodža (68' R. Stipić)

Seniori su također poraženi u jučerašnjoj utakmici, lider Lovran je bio bolji takmac i pobjedom od 0:2 odnio je doma sva tri boda.

- Prvo poluvrijeme sam razočaran našim pristupom, agresivnošću, tu smo podbacili. Lovran se nametnuo, obranili smo i penal, ali niti to nas nije razbudilo. Ne realiziramo svoje prigode i to je to. No, najviše me smeta nedostatak agresivnosti, želje, to je izostalo. Lovran je više htio, želio i zasluženo su pobijedili. Nisu slučajno na vrhu, ali upravo zbog toga me smeta naš pristup, u prvom poluvremenu sve je bilo na njihovoj strani, rekao je Kristijan Rudar, trener Rječine, za Sportcom.

RJEČINA – LOVRAN 0:2

Igralište NK Rječina. Gledatelja: 50

Sudac: Mario Prpić (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Božičić (29'), 0:2 Mrđenović (39')

Žuti kartoni: Sudan, Nikolla (Rječina), Bitanga, Srdoč, Periša (Lovran)

RJEČINA: Forgić, Zoretić (77' Bosančić), Valenta, Antolović, Kaurin (72' Žagar), Fumić, Božičević (61' Nikolla), Rožić, Valić, Bajus (46' Sudan)

LOVRAN: Torbarina, Mohorovičić, Bitanga, Vuković, Žiganto, Ferenčak, Mrđenović, Srok, Srdoč (90'+2 Gazdek), Božičić (81' Periša), Vidmar.

© 2017- Dive Ribe by RS