Pioniri Rječine uvjerljivi protiv Opatije, porazi mlađih pionira i seniora

08.10.2023.

MLAĐI PIONIRI

RJEČINA - OPATIJA 2:3

RJEČINA
: Radetić , Švrljuga, Ogrizović, Šimac, Grabar, Perinić, Kovačić, Čobić M., Cocaj, Relja, Jurišić S.
Još su igrali:
Marčelja N., Jerić, Barac.
Trener: Mattei

Strijelci: Cocaj Arbnor (9', 39')


PIONIRI

RJEČINA - OPATIJA 7:0

RJEČINA
: Pešćica ( od 36' Rudar), Stipić T. ( od 50' Antunović), Marčelja L. ( od 60' Mikuličić), Veličić, Rundić, Jurišić ( od 36' Pavia), Valić N. ( od 55' Sharbini), Šalov, Smiljan, Macuka, Lukežić D. ( od 55' Lukežić M.)
Trener: Buterin

Strijelci: Valić Niko (10', 19', 52', 54'), Smiljan Gabrijel (32', 60'), Pavia Matteo (67')

JUNIORI

RJEČINA - STARI GRAD 1:8

RJEČINA
: Ivičević, Kosta, Stipić R., Križić, Svetić, Veličić, Macuka, Hodža, Radi A., Šalov, Zdelarec (od 45' Valić N.).
Trener: Aleksić

Strijelci: Valić Niko (48')

SENIORI

ZAMET - RJEČINA 3:1

Igralište Robert Komen. Gledatelja 30

Sudac: Adrian Ivošević (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Kaurin (41'), 1:1 Muminović (54'), 2:1 Ožanić (70'), 3:1 Muminović (82')

ZAMET: Buk, Murica, Komadina (88' Radin), Načinović, Muminović, Halilović (88' Perković), Bakunić (70' Pavlović), Mijatović, Ožanić, Rukavina (72' Sanneh), Vidović (88' Perić)

RJEČINA: Forgić, Valenta (86' Dujmić), Božanić (81' Franović), Kaurin, Fumić, Kovačić (86' Nikolla), Pilčić, Valić (62' Zoretić), Magaš, Randelj (86' Bajus), Tomljenović U subotu su nogometaši Zameta svladali Rječinu u utakmici u kojoj je svakoj momčadi pripalo po jedno poluvrijeme.

- Fer i korektna utakmica, prvo poluvrijeme gostima, drugo nama, u prvom poluvremenu su imali i jedanaesterac kojega je naš golman obranio, mogli su voditi dva i tri razlike, potpuno smo pali. U nastavku su oni pali, mi stisnuli, dva prekrasna gola Alena Muminovića, rijetko su takvi golovi viđaju i na velikim stadionima. Mogla je utakmica otići i u sasvim drugom smjeru, bilo je teško vrijeme za igrati, mi smo svoje šanse iskoristili, oni svoje nisu. Lopta nam je vratila ono što je promaknulo u Baški. Trebala nam je ova pobjeda, bit će nam veliki podstrek za nastavak natjecanja, rekao je Aleksandar Perić, trener Zameta.

- Crno-bijeli svijet. Prvo poluvrijeme smo bili apsolutno dominantni, postigli smo pogodak, promašili penal, promašili nekoliko stopostotnih prigoda, bili smo top, najbolje poluvrijeme do sada. Krenuli smo u drugo poluvrijeme, imali još jednu šansu, nismo je iskoristili, a onda smo se jednostavno ugasili. Ne znam zbog čega smo zadnjih pola sata igrali kao da gubimo tri nula, a ne da vodimo. Žao mi je da na iskustvo nismo to odradili, ali zabili su dva eurogola, i jedan gol iz kornera, što je nama uvijek malo problematično. Šteta, zadnjih pola sata je baš bio užas. Zamet je zaslužio tri boda, mi nismo, nogomet se igra devedeset minuta, rekao je Danijel Gržinčić, trener Rječine.

izvor: Sportcom

© 2017- Dive Ribe by RS