[SENIORI] Rječina - Zamet 1:1

16.04.2024.

Nogometaši Rječine i Zameta podijelili su bodove u Dražicama, domaćoj momčadi ovo je peta utakmica u nizu bez poraza, nakon četiri vezane pobjede uslijedio je domaći remi protiv Zameta.

- Bio je to pravi nogometni praznik u Dražicama. Moram reći da je konačni rezultat realan, mi smo se malo svjesno povukli, prepustili smo nogometašima Zameta posjed, nama je pripalo prvo poluvrijeme, gostima drugo. Obje momčadi imale su svoju meč loptu, nisu je iskoristile, mislim da je konačni rezultat realan. Ostali smo u pozitivnom nizu, nadam se da ćemo u pozitivnom nizu ostati i u Munama iduće kolo. Moram još jednom pohvaliti dečke na pristupu, zaista su prva liga, treniraju, trude se, baš nam je lijep ovaj proljetni dio, rekao je Toni Forgić, trener nogometaša Rječine.

- Teren lijep, uvjeti odlični, mislim da je realna pobjeda bodova. Nismo se najbolje snašli, domaćin je igrao dugim loptama i prijetio iz prekida, mi smo pokušavali pas igrom, ali je bilo teško. Gubili smo 1:0 i moramo biti sretni da nismo izgubili, imali smo nekoliko lijepih prigoda, ali imali su i domaćini. Čestitke jednoj i drugoj momčadi na fer i korektnoj igri, rekao je Aleksandar Perić, trener Zameta.

izvor: Sportcom

© 2017- Dive Ribe by RS