Seniori Rječine preokretom do pobjede u Munama, pioniri pregazili Orijent

22.04.2024.

[SENIORI]

MUNE – RJEČINA 2:3 (Popović 25', Bonicioli 27' / D. Valić 53', 84', Fumić 61')

Nogometaši Rječine lijepim su preokretom došli do pete pobjede u posljednjih šest utakmica, momčad iz Dražica u Munama je nakon 45 minuta imala dva gola zaostatka, na kraju su slavili pobjedu pogotkom Daria Valića u 84. minuti.

- Prvo poluvrijeme smo odigrali odlično, na poluvremenu si nismo imali što za prigovoriti, vodili smo 2:0 i pritom imali i dvije grede. U drogom poluvremenu kao da je zaigrala neka druga momčad. Imali smo, doduše, stativu na 2:2, kod 2:2 je bila i jedna sumnjiva situacija, ali na kraju su gosti slavili. Trener nam je bolestan, zdravstvenih problema imam i ja, nekoliko igrača nam je ozlijeđeno i kartonirano, vraća nam se polako netreniranje i ozljede. Dođe tako period kada te ne ide i onda kada bi trebalo ići, ali to je nogomet i zato ga volimo, rekao je Sanjin Fumić, sportski direktor i pomoćni trener Muna.

- Dečki su rekli da mi ovu pobjedu daruju za rođendan pa im se ovim putem javno zahvaljujem. Nismo bili pravi u prvom poluvremenu, igrali smo baš kao i onu utakmicu u Delnicana, kada smo na kraju također preokrenuli. Na poluvremenu smo se posložili, dečki su se dogovorili da se nešto mora promijeniti i odigrali su odličnih 45 minuta. Možda bi neriješeno bio najpošteniji rezultat, jer i Mune su imale svoje šanse, ali mi smo ovoga puta imali više sreće. mislim da je ova pobjeda najbolja pozivnica našim navijačima za idući vikend, kada nam u Dražice dolazi lider Vihor, rekao je Toni Forgić, trener Rječine.

izvor: Sportcom



Stariji pioniri učvrstili su vodeću poziciju i otišli na 6 bodova prednosti pred drugoplasiranim Pomorcem pregazivši Orijent 1:7, dok su mlađi pioniri poraženi od istog protivnika 3:1.


[PIONIRI]

ORIJENT– RJEČINA 1:7 (Domika 50' / N. Valić 9', 15', 45', D. Lukežić 30', Smiljan 34', M. Marčelja 57', F. Radi 60')




[MLAĐI PIONIRI]

ORIJENT– RJEČINA 3:1 (Mustapić 33', 60 Colarić 37 '/ Cocaj 15)



© 2017- Dive Ribe by RS