NK Rječina (generacija 2012.) i Marcello Mattei - dobitnici priznanja općine Jelenje

03.05.2024.

Početkom svibnja ove godine, u zgradi Općinske uprave dodijeljena su priznanja najuspješnijim sportašima za njihove izvanredne sportske dostignuće u protekloj godini. Načelnik Općine, Robert Marčelja, dodijelio je priznanja onima koji su se istaknuli svojim postignućima i predstavljali općinu na najbolji mogući način.
Između ostalih, nagrađeni su i:

Nogometni klub Rječina – najuspješnija muška sportska ekipa

Generacija 2012 nogometnog kluba “Rječina”, poznata kao stariji morčići, pokazala je izuzetne rezultate kako na lokalnoj, tako i na međunarodnoj razini. Osvojili su prvo mjesto na 10. tradicionalnom turniru u Cerknici, Slovenija, te dominirali u 1. Županijskoj omladinskoj ligi Primorsko-goranske županije, s 12 pobjeda iz 14 utakmica. U cjelogodišnjem prvenstvenom natjecanju 1. Županijske omladinske lige osvojili su prvo mjesto.

Marcello Mattei – najuspješniji sportski djelatnik

Marcello Mattei, trener mlađih pionira NK “Rječina”, dobitnik je nagrade za najuspješnijeg sportskog djelatnika. Rođen 1996. godine, Marcello je deset godina bio igrač, a zatim deset godina trener u NK “Rječina”. Pod njegovim vodstvom, stariji morčići osvojili su prva mjesta na međunarodnom turniru u Sloveniji i u županijskoj omladinskoj ligi, čime je demonstrirao svoju posvećenost i doprinos razvoju mladih sportaša.

Čestitke treneru i svim članovima ekipe, kao i svim ostalim dobitnicima općinskih priznanja!

Više na:
jelenje.hr

© 2017- Dive Ribe by RS