Dražice, 28.10.2017. - 7. kolo - Rječina - Crikvenica 0:3

28.10.2017.

Dražice, igralište NK Rječina.
Vrijeme poluoblačno, teren pogodan za igru.
Gledatelja 76.
Sudac: Marcello u novoj žutoj trenerci, odličan.
Rječina je mrzla voda, ali danas Crikvenica nosi doma sva tri boda!
Na kraju zasluženo, mada početak utakmice nije ukazivao na takav rasplet događaja. Naši mlađi morčići odlično su ušli u utakmicu i već u prvoj minuti propustili možda i najveću šansu za postizanje pogotka. Jakov Sudan odlično se oslobodio dvojice, izašao sam pred golmana i opalio prema golu koji je krajnjim naporom loptu odbio u korner.
Pritisak Rječine se nastavio tokom cijelog prvog poluvremena. Mada fizički ipak slabiji, uspijevali su visokim presingom držati loptu na polovici protivnika, no bez većih prigoda za postizanje pogotka. Crikvenica je prijetila iz kontre i polukontre, u jednom momentu gosti su udarcem s desne strane pogodili gredu. Nedugo nakon toga su i poveli, povratna lopta, udarac sa distance i 0-1. Golman Antonio Veličić je danas imao nekoliko vrlo dobrih obrana, no ovom prilikom bio je nemoćan. Drugi zgoditak pao je nakon ubačaja iz kuta, igrači gostiju bolje su se snašli u gužvi i iz blizine sretno uz prvu stativu provukli loptu u mrežu. 0 - 2, s tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor.
U drugom poluvremenu igrači Rječine izgledali su malo umorno, nikako nisu uspjevali povezati konce svoje igre te su gosti preuzeli inicijativu. Igralo se većinom na polovici domaćih, no gosti nisu uspijevali materijalizirati svoju premoć.
Jedinu priliku u drugom poluvremenu domaći su imali s lijeve strane, no udarac iz prilično nezgodnog kuta završio je u vanjskom dijelu mreže. Oprostit ćete vašem reporteru, udarac je uputio jedan od braće Čargonja, no nisam siguran koji :-).
Pred sam kraj utakmice gosti su iz jedne gužve uspjeli ugurati loptu u mrežu za konačnih 0-3.
Publika je danas kao i obično bila fer i korektna. Dive ribe su ponovno zajednički navijale s iste tribine, čak su nam priredili i veličanstvenu bakljadu u 60. minuti koju možete vidjeti na jednoj od fotografija.
Sve u svemu, još jedno ugodno provedeno subotnje jutro uz sve bolji nogomet naših mladih nada.

© 2017- Dive Ribe by RS