Krk, 04.11.2017. - 8. kolo - Krk - Rječina 1:2

04.11.2017.

Satelitskom vezom u našu redakciju je stigla vijest sa terena da su mlađi morčići NK Rječine ubilježili još jednu gostujuću pobjedu. Dok očekujemo detaljniji izvještaj, u prilogu se može pogledati nekoliko slika momčadi te opet mnogobrojne podrške Divih riba sa tribina.
Najnovije vijesti:
Kako iz tehničkih razloga nemamo objektivnog reportera na licu mjesta, poslužit ćemo se izjavama očevidaca.
M.M. iz Dražica: " Rječina povela negdje u 5. minuti susreta golom Frana Babića. Nakon toga domaći preuzeli laganu inicijativu te potkraj poluvremena izjednačili na 1-1. U drugom poluvremenu još izraženija premoć domaćih, sa nekoliko vrlo dobrih prilika, no golmani Antonio Veličić i Karlo Rudar su kao i uvijek na visini zadatka. Međutim, mora se spomenuti suca koji je blago rečeno sudio domaćinski.Nije svirao nekoliko očitih prekršaja, pogotovo na nezaustavljivom Dominiku Lukežiću, koji je čak ostao i bez kopačke u jednom momentu. Ne treba naglašavati da je to stvorilo vrlo naelektriziranu atmosferu u redovima Divih riba. Pred sam kraj utakmice još jedan prekršaj na Dominiku. Slobodni udarac izvodi Jakov Sudan, lopta se odbija od domaćeg igrača i završava u golu za veliko slavlje i nova tri gostujuća boda."
Apeliramo i na ostale očevice koji imaju kakvu dodatnu informaciju da se slobodno jave u redakciju kako bi javnost bila dobro informirana.

© 2017- Dive Ribe by RS