Dražice, 5.5.2018. - 15. kolo - Rječina - Rijeka 1:8

05.05.2018.

Mlađi morčići Rječine danas su nastavili niz teških utakmica sa protivnicima iz gornjeg doma lige. Na svom izvanrednom terenu dočekali prvoplasiranu momčad Rijeke.
Krenuli su domaći bez respekta u nadigravanje i u prvim minutama utakmice bili su ravnopravan protivnik. No onda su gosti ubacili u višu brzinu i pokazali zašto su vodeća momčad prvenstva, a također i koliko znači kada su igrači godinu dana stariji u ovom uzrastu. Vrlo brzo su poveli sa 0-2, no domaći se nisu predavali. Fran Babić odlično je ubacio loptu iz kornera, a u gužvi ispred gola najbolje se snašao Jakov Sudan i iz blizine pospremio loptu u mrežu. Erupcija oduševljenja na tribinama, Dive ribe odmah su počele zazivati i pobjedu. No više od jednog gola nije išlo. Dominantni gosti su još u prvom poluvremenu povisili na 1-3, a do kraja utakmice su zabili još 5 golova. Pobjeda gostiju je mogla biti još i izraženija, no golmani Antonio Veličić u prvom i Karlo Rudar u drugom poluvremenu su sa nekoliko sjajnih obrana zadržali rezultat na krajnjih 1-8.
Također treba napomenuti da je trener gostiju vidjevši da igra protiv godinu dana mlađih protivnika, postavio momčad sa igračem manje u polju i zaslužio pohvalu za fair-play.

© 2017- Dive Ribe by RS