München, međunarodni U9 turnir

11.05.2018.

Četvorica mlađih morčića NK Rječine sudjelovala su 10.05.2018. na međunarodnom turniru u organizaciji trenera U9 momčadi FC Bayern.
Dan prije turnira posjetili su i velebnu Allianz Arenu i muzej FC Bayerna u sklopu iste.
Fran Babić, Dominik Lukežić, Leo Marčelja, Jakov Sudan i trener Toni Forgić pojačali su momčad 1.Gol na turniru koji se održavao u Münchenu na terenima kluba TSV Milbertshofen.
Na turniru su sudjelovali TSV Milbertshofen, FC Bayern München, FC Nürnberg, FC Heidenheim, Stuttgarter Kickers, Rapid Wien, Jahn Regensburg i 1. Gol Rijeka.
Turnir je počeo u 11:00 i trajao do 15:40, utakmice su se igrale 1x15min, 6 igrača u polju + golman.
Odmah u startu je bilo vidljivo koliko su kvalitetne momčadi koje sudjeluju na turniru, kao i činjenica da dečki iz 1.Gola i Rječine igraju prvi puta zajedno i da su vidno impresionirani protivnicima i ambijentom. Turnir su otvorili porazima protiv Rapida 0-5 i Bayerna 0-9. U trećoj utakmici je to već bolje izgledalo, bili bolji od Stuttgart Kickersa, ali su ipak izgubili 0-1. Protiv Heidelheima su postigli i prvi pogodak na turniru i izgubili 1-3, pogodak je postigao Dominik Lukežić! U sljedećoj utakmici protiv Jahn Regensburga i posljednjoj protiv FC Nürnberga nije išlo, zabilježeni su porazi identičnim rezultatom od 0-7, a između ta dva poraza dogodilo se najveće veselje za naše dečke.
Protiv domaćina TSV Milbertshofen pokazali su najbolju igru toga dana i uspjeli izboriti pobjedu od 2-1, strijelac za vodstvo od 1-0 ponovno je bio Dominik Lukežić.
Sudjelovanje na ovakvom turniru bilo je sjajna stvar za dečke. Igrati protiv ovako kvalitetnih protivnika, a posebno protiv Bayerna je svakako nezaboravno iskustvo. Rezultat je definitivno u drugom planu, mada se ne možemo oteti dojmu da bi uigrana momčad NK Rječine pružila još bolji otpor renomiranim protivnicima.

© 2017- Dive Ribe by RS