Dražice, 16.5.2018. - 16. kolo - Rječina - Borac 1:2

16.05.2018.

Današnja utakmica pokazala je kako u nogometu bolja momčad ne pobjeđuje baš uvijek.
Igrači Rječine ušli su u utakmicu neuvjerljivo, mlako, kao da bi se protivnik trebao pobjediti sam. Gostujući igrači su to kaznili i iz jedinog udarca u prvom poluvremenu poveli sa 0-1. Nakon toga su se domaći malo pribrali i počeli plesti mrežu oko gola gostiju, ali bez nekog uspjeha.
U drugom poluvremenu pritisak Rječine se povećao, redali su priliku za prilikom, no lopta danas nije htjela u gol. Kada su u jednom napadu promašili praktički 3 stopostotne prilike u gostujućem kaznenom prostoru, kao da su najavili što će se dalje dogoditi. U sljedećem kontranapadu dva igrača gostiju su se sami sjurili prema golu domaćih i Borac je poveo sa 0-2.
Rječina je nakon toga bacila sve karte u napad, čak je i golman Karlo Rudar u jednom navratu krenuo prema gostujućem šesnaestercu, no sve što su uspjeli je zabiti počasni pogodak u sudačkoj nadoknadi, Fran Čargonja je smanjio na 1-2.
Sudac Buterin opravdano je produžio utakmicu nekoliko minuta zbog prekida kada su dva psa uletjela u teren i na nekoliko se minuta odbijala povući sa njega.

© 2017- Dive Ribe by RS