Rijeka, 17.5.2018. - 14. kolo - Stari grad - Rječina 1:3

18.05.2018.

U zaostaloj utakmici 14. kola snage su odmjerili ekipe Starog grada i Rječine.
Utakmica se odigrala na umjetnoj travi na Omladinskom igralištu, nekima starijima poznatijem kao "partizanovo" igralište, a još starijima kao Campo Cellini.
Igrači Rječine su opet bez prevelikoga žara ušli u utakmicu, no ipak se većim djelom igra odvijala pred golom domaćih, koji su uglavnom prijetili opasnim kontrama nakon ispucavanja svog golmana.
Rječina je došla u vodstvo fantastičnim udarcem Frana Babića, golmani starijih kategorija bi ovaj udarac ispratili samo pogledom.
Isti igrač je nekoliko minuta kasnije odlično izveo udarac iz kuta sa desne strane, u gužvi ispred gola najbolje se snašao Jakov Sudan i glavom pospremio loptu u mrežu za 0-2.
Pred kraj prvog dijela domaći su smanjili na 1-2 i malo zakomplicirali utakmicu, no to je bilo sve s njihove strane.
U drugom poluvremenu Rječina je igrala koliko je trebalo, domaći su imali nekoliko poluprilika no nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti goste.
Leo Marčelja je odličnim lob udarcem za 1-3 donio olakšanje za Rječinu i odveo utakmicu u mirnije vode. Treba napomenuti da su gosti propustili realizirati još i najstrožu kaznu, kao i da su pogodili vratnicu.
Nakon dvije utakmice u dva dana, pakleni NBA ritam ovog tjedna se nastavlja u subotu kada na svom terenu igraju zadnju utakmicu prvenstva protiv Goranina.

© 2017- Dive Ribe by RS