Treće mjesto na turniru "Klana 2018"

04.06.2018.

Mlađi morčići su na 1. međunarodnom turniru "Klana 2018" osvojili treće mjesto.
Lijepo vrijeme i odličan teren na igralištu "Grašćina" u Klani dočekali su spremno sve sudionike turnira.
Na terenu A odigravao se turnir za starije morčiće, dok je teren B bio poprište borbe mlađih morčića.
Turnir mlađih morčića su na kraju osvojili igrači Naprijeda, pojačani sa 5 igrača Škole nogometa 1. gol.
U finalu su pobjedili Halubjan sa 3-1 i zasluženo podigli pehar pobjednika.
Naši igrači su odlično ušli u turnir i hat-trickom Frana Babića pobjedili Opatiju sa 3-1. U nešto slabijem izdanju pobjedili su i ŽNK Rijeka sa 1-0, golom Mattea Pavie. U posljednjoj utakmici u skupini svladana je ekipa ND Bistrc sa 1-0, strijelac je opet bio danas vrlo raspoloženi Fran Babić, koji je osim što je dirigirao sredinom terena svojim projektilima sa distance dovodio suparničke golmane do očaja.
U polufinale je Rječina ušla kao prvoplasirana momčad grupe B, tamo ju je dočekao Halubjan, drugoplasirani iz grupe A. Vrlo brzo je Rječina došla u vodstvo, Fran Čargonja je pogodio za 1-0. No nakon toga igra se potpuno preselila na polovicu Rječine. Halubjan je nekoliko minuta kasnije izjednačio na 1-1, a pred sam kraj utakmice iz slobodnog udarca sa lijeve strane postigao je i pobjedonosni pogodak. Halubjan je bio bolja momčad i zasluženo se plasirao u finale.
U utakmici za treće mjesto Rječina je i po drugi put savladala ND Bistrc golovima Jakova Sudana i Frana Babića i tako osvojila 3. mjesto.

© 2017- Dive Ribe by RS