Upute za International Summer Kids Trophy - Bizovačke Toplice 2018.

21.08.2018.

26.08.2018. naši mlađi morčići sudjelovat će na U-10 turniru International Summer Kids Trophy u Bizovačkim Toplicama.

Plan održavanja turnira u nedjelju je sljedeći:

08:00-10:00 Dolazak na seosko turističko gospodarstvo Sudar, adresa Kralja Tomislava 146, Bizovac, gdje je za sve natjecatelje i pratnju osiguran doručak i kava, te razgledavanje gospodarstva.

09:30-10:00 Dolazak na kupališni kompleks Aquapolis, adresa Sunčana 39 Bizovac, preuzimanje ulaznica i vaučera za ručak te ulazak u kupališni kompleks (po kućnom redu kupališnog kompleksa zabranjen je unos hrane i pića, no dozvoljeno je unositi voće i grickalice, kao i bočice vode od 0.5l).

10:00-10:45 Priprema za natjecanje, presvlačenje u opremu u osiguranim svlačionicama (osigurane dvije svlačionice, stvari svi sudionici nose sa sobom).

10:45-11:00 Službeno otvaranje natjecanja i najava momčadi, zajednički izlazak momčadi na teren.

11:00 Početak natjecanja po skupinama; plan i program turnira, raspored utakmica i satnicu pratite putem linka na službenoj web stranici Centra Agoga koja se konstantno ažurira, te će raspored pojedinog turnira biti dostupan najkasnije večer prije samog natjecanja, dok također i rezultate možete pratiti putem istog linka: https://www.centaragoga.com/international-kids-summer-trophy

18:00 Utakmica finala International Summer Kids Trophy

18:30 All-star utakmica

19:00 Bubble Football utakmica između trenera i roditelaj/pratnje

19:30 Dodjela nagrada i priznanja za najbolje momčadi i pojedince (medalje i pehari)

20:00 Nedjeljom završetak turnira i napuštanje kupališnog kompleksa, dok se subotama od 20:00 - 00:00h održava Pool party, te sve aktivnosti završavaju u ponoć.



U nastavku vam donosimo i propozicije natjecanja.

*** Utakmice traju 2x12 miuta, pauza između utakmica je 5 minuta, dok
je poluvrijeme 3 minute. odigravaju se na travi, dimenzije terena su 45x25m, a broj igrača u kategoriji U-10 je 8+1. Svi igrači su dužni nastupati u dresovima, obavezno sa brojevima na leđima, dozvoljene su tenisice i kopačke (no strogo su zabranjeni "željezni kramponi").
*** Nakon utakmica u skupini odigrava se završnica. Plasman se određuje na temelju većeg broja bodova, boljih međusobnih ogleda, bolje gol razlike, više postignutih pogodaka, ždrijebom.
*** Za najbolje momčadi i pojedince osigurane su medalje i pehari. Peharima se nagrađuju momčadi za 1., 2. i 3. mjesto, te najbolji igrač, najbolji strijelac, najbolji vratar, fair-play potez. Odluku o najboljem igraču i vrataru donose treneri momčadi na način da nakon svake odigrane utakmice ispunjavaju obrazac na kojem daju bodove (5, 10 i 15 bodova) za najbolje pojedince suparničke momčadi, te decimalnim brojem od 1 do 10 ocjenjuju vratara momčadi protiv koje su igrali utakmicu. Završnu odluku u slučaju izjednačenih rezultata i izbor najboljih donosi organizacijski odbor natjecanja. o fair-play potezu odlučuju suci na turniru uz konzultacije s organizacijskim odborom, preporuku mogu dati i treneri momčadi. Medalje su osigurane za 3 najbolje momčadi, svakoj momčadi osigurano je 15 medalja.
*** Treneri momčadi dužni su prije početka turnira ispuniti obrazac prijave momčadi, broj na dresu, ime i prezime igrača te godinu rođenja, a nakon svake utakmice imaju obavezu doći do zapisničkog stola te zajednički jedan drugome pomoći u ispuniti obrazac i dati bodove suparničkoj momčadi pomoću čega se na kraju biraju najbolji pojedinci i All-star momčad. Svaki voditelj ili TRENER MOMČADI DUŽAN JE SA SOBOM NOSITI ISKAZNICE IGRAČA, te ih je na zahtjev organizatora dužan pokazati, nakon čega se isključivo uz prisustvo oba trenera momčadi izvršava provjera. Ukoliko se utvrdi neispravnost prije početka utakmice, organizator će zabraniti nastup igraču, a ukoliko se neispravnost utvrdi nakon što je utakmica odigrana, utakmica se registrira pobjedom suparničke momčadi.
*** Utakmicu sudi jedan sudac, a kontrolirati će sljedeće situacije:
Zamjene su leteće i mogu se izvoditi neograničen broj puta uz uzdužnu liniju terena.
Za prekršaje unutar kaznenog prostora, sudac će dosuditi kazneni udarac.
Kod slobodnih udaraca živi zid je udaljen 5m.
Direktno udarenu loptu iz početnog udarca u gol, kao i iz neizravnog udarca bez da je dotaknula suigrača ili suparničkog igrača, sudac neće priznati kao gol.
Za namjerno dodanu loptu golmanu od suigrača koju golman uhvati u ruke, sudac će dosuditi neizravni udarac koji se uvijek izvodi sa linije kaznenig prostora, a može se izvesti odmah, bez znaka suca.
U utakmicama sudac ne dodjeljuje kartone, nema smanjenja broja igrača u polju, već je sudac ovlašten igrača koji je to zaslužio na bilo koji način koji nije u skladu sa PNI što se daje sucu na procjenu, isključiti ga na 2 minute iz utakmice, no umjesto njega može s klupe ući drugi igrač. Organizator je mišljenja da djecu ne treba kažnjavati, već ih usmjeravati, ukazati im na nešto što ne smiju, te im činom udaljavanja s terena pokazati da su pogriješili, jer ipak se radi o djeci.
Za sve ostalo što nije navedeno sudac primjenjuje Pravila Nogometne Igre.
*** Svi igrači na turniru nastupaju na vlastitu odgovornost, a organizator ne snosi posljedice za potencijalne ozljede, gubitak stvari i neodgovorno ponašanje pojedinaca.

© 2017- Dive Ribe by RS