Pobjednici International Summer Kids Trophy - Bizovačke Toplice 2018.

27.08.2018.

NK Rječina osvojila je turnir International Summer Kids Trophy održan u Bizovačkim Toplicama.
Na žalost organizatora i sudionika, zbog velikog broja momčadi koje su otkazale sudjelovanje u zadnji čas, na dan održavanja turnira u Bizovcu su se pojavile samo 2 momčadi - NK Šokadija iz Starih Mikanovaca i NK Rječina.
Kako bi se ipak odigralo nekoliko utakmica, klubovi su oformili po 2 momčadi koje su odigrale zanimljive 4 utakmice čije rezultate možete provjeriti ovdje.
Pobjednikom turnira proglašena je NK Rječina 1 koja je pobjedila obje momčadi NK Šokadije sa 3-0 i 8-0, dok je NK Rječina 2 osvojila 3. mjesto pobjedom od 3-0 protiv NK Šokadije 2 i porazom od 1-2 protiv NK Šokadije 1.
Najboljim igračem turnira proglašen je Fran Babić, kojem je to ujedno bio i najljepši poklon za 9. rođendan.
Najbolji strijelac je bio Niko Valić sa 3 postignuta pogotka, a nagradu publike osvojio je Ivano Kamenar.
Osim navedenog natjecateljskog dijela programa, naši igrači su nakon dolaska u Osijek dan prije natjecanja posjetili poznato osječko kupalište "Copacabana", gdje su proveli nekoliko sati u kupanju i uživanju.
Nakon noćenja u Valpovu i doručka na seoskom gospodarstvu Sudar u Bizovcu, u Bizovački toplicama se proveo drugi dan. Prijepodne se naravno provelo na nogometnom terenu, a poslijepodne provelo na bazenima i toboganima kupališnoga kompleksa toplica.
Sve u svemu, još jedno nezaboravno gostovanje koje će naši dečki pamtiti, a i roditelji i pratnja također.

© 2017- Dive Ribe by RS