Trening utakmica Rječina - Rijeka (0:2, 2:2) 2:4

15.10.2018.

Ponedjeljak navečer, neuobičajen dan za nogomet.
Pod svjetlima reflektora igrališta u Dražicama na teren su izašle momčadi mlađih morčića Rječine i Rijeke kako bi odmjerili snage u prijateljskoj utakmici. Iako bez natjecateljskog naboja, susret je na tribine privukao mnogobrojne navijače jedne i druge momčadi. Dive ribe su od samoga starta zahtijevale pritisak i pobjedu, no danas se na terenu namjerio junak na junaka.
Gostujuća ekipa bolje je ušla u utakmicu. Iako je igra bila prilično ravnopravna, gosti su iz kontranapada 2 puta kaznili domaćina i u prvih 20 minuta poveli sa 0-2. Domaći navijači pomalo su bili razočarani igrom svojih ljubimaca, no ponekad igraš koliko ti dozvoli suparnik. A danas je suparnik bio čvrsta, brza momčad, daleko bolja od protivnika s kojima je Rječina igrala u prethodna dva ligaška kola.
U drugoj trećini utakmice ultras frakcija Divih riba svojim navijanjem dala je dodatni impuls domaćima. Igrači Rječine ubacili su u višu brzinu, dominirali su terenom i potpuno zasluženo golovima Jakova Sudana i Dominika Lukežića poravnali rezultat na 2-2. Imali su još nekoliko stopostotnih šansi, no nisu ih iskoristili. S tim rezultatom otišlo se na odmor pred zadnjih 20 minuta utakmice.
U zadnjoj trećini utakmice Rijeka je ipak preuzela konce u svoje ruke, kombinirana momčad domaćih nije mogla parirati te je utakmica na kraju završila rezultatom 2-4 za Rijeku.
Obje momčadi ispraćene su u svlačionice zasluženim pljeskom, gledatelji su zadovoljni prikazanim nogometom otišli prema svojim omiljenim fast food objektima, kafićima, oštarijama, a naposljetku i toplim domovima.

© 2017- Dive Ribe by RS