Hreljin, 27.10.2018. - 6. kolo - Naprijed - Rječina 2:7

27.10.2018.

"Utakmica će se odigrati!"
Trenerova SMS poruka odagnala je sve sumnje u odigravanje današnje utakmice. Unatoč lošoj prognozi i prijetećim oblacima, kolona automobila s mlađim morčićima i Divim ribama krenula je s parkirališta u Dražicama po nova 3 boda.
U Hreljinu ih je dočekalo kvalitetno igralište, a čak se i tračak plavoga neba nazirao među oblacima ponad Lonje.
Trener Forgić na teren je postavio svoje igrače u formaciji 3-1-3, koja se ovisno o fazi igre transformirala u 3-3-1.
Susret su započeli: na golu Rudar, Marčelja i Ivan Čargonja na bokovima, komandant obrane Macuka, u sredini je igrom dirigirao Babić, a u napadu su na krilima igrali Lukežić i Sudan te upotrebljivim loptama hranili centarfora Valića.
Kako smo već i navikli, Rječina je krenula uraganski. Već nakon 5 minuta rezultat je bio 0-2. Udarcem iz praktički mrtvog kuta goste je doveo u vodstvo Leo Marčelja, da bi nakon nekoliko minuta udarcem sa suprotne strane na 0-2 povisio Dominik Lukežić.
Nakon toga igra se i dalje odvijala na polovici domaćih, no udarci su uglavnom završavali uz ili preko gola domaćih, ili su završavali u bloku obrane. Ipak, do kraja prvog dijela još je Valić povisio na 0-3 i s tim rezultatom se otišlo na odmor.
U nastavku su gosti na teren istrčali u sastavu: Veličić na vratima, Sudan na desnom i Niko Čargonja na lijevom boku, Macuka na liberu. U sredini je ostao Babić, a u napadu na krilima Mikuličić i Nastić te Valić na špici.
Domaći su u početku malo pritisnuli te su uspjeli smanjiti rezultat na 1-3, no vrlo brzo stvari na svoje mjesto vraća danas vrlo raspoloženi Niko Valić sa svoja nova 2 pogotka. Drugi hattrick sezone za Valića!
Strateg gostiju nakon toga u igru uvodi nove napadače Paviu i Radia, u sredini ništa bez Frana, ulazi Čargonja umjesto Babića. Na lijevoj strani je u obranu povučen Mikuličić, libero Đapić i desni bok Kamenar. Ova postava je do kraja još povećala vodstvo na 1-7, na listu strijelaca upisali su se Florian Radi i Niko Čargonja.
Domaći su do kraja uspjeli tek malo ublažiti poraz te je utakmica završila rezultatom 2-7.
Više nego zaslužena pobjeda gostiju koji u do sada 4 odigrane utakmice imaju stopostotni učinak i zasluženo se nalaze pri samom vrhu ljestvice mlađih morčića ove sezone.
Naravno, i Dive ribe su kao i obično zaslužile pohvale za još jedno brojno gostovanje i više nego korektno navijanje.

© 2017- Dive Ribe by RS